Awards

The Starlight Blogger Award

This Award is created to highlight and promote Inspiring Bloggers.
This Award is created to highlight and promote Inspiring Bloggers.

Wow! I got “The Starlight Award.” I don’t know much about it but one thing I know that, I AM VERY HAPPY 😀 Thank you so much Himali for this lovely award. ❤ I’m so touched and happy. Please check out her amazing blog here. She’s a fab writer 🙂 Yes! visit her blog, and you’ll surely thank me! 😉

The Rule:-

#Thank and link back to the person who nominated you for the award.

#Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.

#Nominate other bloggers.

Himali’s Questions:- (I promise dear, I’ll do my best to answer them)

1. If you could meet anyone from throughout history. Who and why?
Ans- This is a tough one to answer as there are so many people who’ve influenced society in one way or another. Okay, I think I would love to meet the inventor of the WORLD WIDE WEB- Tim BernersLee & Bill Gates founder of Microsoft! 🙂 Well, they both has changed our lives so much. And ofcourse, my all time favorite author William Shakespeare, because I don’t know why but I love him and his works! And yes! Mother Teresa, She was truly an Angel. I respect her a lot, she inspired me so much. ❤

2. What is your favorite book and why?
Ans- Seriously! This is close to impossible for a booklover to answer. But anyways, of all the books I’ve read so far “The Secret” by Rhonda Byrne is my all time favorite! 🙂 This book has changed me and my life (in a good way, I guess!) it changed everything in my life, the book has greatly influenced my way of looking at the things in a very positive way. It enabled me to attract good and positive things into my life and find great people to spend my life with. It is a beautiful book and my favorite too! ❤

3. Who is your favorite fiction character from any medium and why?
Ans- From any medium???? Uhmmm…RAJ & SIMRAN from DDLJ 😛 hahaha….No sorry! Just kidding! 😀 …Well honestly, there is NO ONE! 🙂

4. What’s the biggest compliment you’ve ever received?
Ans- Oooppss!! *Tough* I don’t know if it’s a compliment but when I was in school a random girl once said “You’re different, I love your heart.” And I was like *Shocked with Smile* “Okay! Thank you.” But really that made my day! 🙂

5. Who made you discover the starlight within you?
Ans- My Family! And haters too 😛 lol …And besides my family, my starlight in my life has been always “My Heart” I did follow my heart in any situation. Because I know it’s on left but…..it’s always right! 🙂

6. What would you say is your starlight gift for others?
Ans- I really don’t know, but I think “My Life Experiences and My Smile”. Life experiences because, I want to show others that life is good, I know sometimes its horrible. But comeone people! We’re all same! We all feel love, pain, troubles in life but still we live, love, laugh because life is really nice. So feel it, love it! 🙂 ….and My smile because through my smile I want to say that “Don’t be sad, Don’t cry, Everything will be fine. Just Smile! And always keep smiling, coz one day life will get tired of upsetting you!” 😉

7. What is your biggest dream?
Ans- To fulfill my and my family’s dreams 🙂 ….And, To be remembered when I die!! Sound silly??? I know! but it just seems nice knowing you won’t be forgotten. ❤

So I’m done! It was reallyyyyy fun!!! 😉 Thank you so much Himali for the beautiful questions. I enjoyed a lot 🙂

Now… My Nominees:-

Annemarie

4 Year Old Adult

Preeti

Jai

Maya

Izza

Yashika

Ritu

My Questions for the Nominees:-

1. What would you say is your starlight gift for others?
2. What do you like to do to bring yourself out of a bad mood?
3. What was the first book you’ve ever read?
4. Who is your hero/idol?
5. What type of music do you enjoy?
6. What is your favorite book and why?
7. Do you have a favorite poem? If yes, who wrote it and why do you like it?
8. What is one healthy habit you wish you could develop?

Congratulations !!!!! 🙂

And, Thank you once again Himali 🙂 ❤

Advertisements
Awards

#HappyMe …..Reached 100 followers :) :)

followed-blog-100-2x

Yes…Yessss….Yessssssss!!!!! I logged on today and noticed that I’ve finally reached my first 100 followers 🙂 Wooohoooo! 😀 Thank you so much guys 🙂 I am so happy 🙂 …Really, I wasn’t expecting to get many readers and I like to think I would keep writing anyway. 🙂 But having readers does give me a energy and excitement! So, thank you all for that, for all the love and support! 🙂 You guys are awesome! 😉
To all those people who do read my blog, I am so grateful. Thanks once again my wonderful readers/followers and visitor! 🙂

newcreate.php111

Awards

The Liebster Award

url

I know I’m little late but like it say, “It’s Never Too Late” 😉 So, Let’s start!
I’m very lucky, in the past few weeks I’ve been nominated for two awards. I’ve posted for The Infinity Dream Award already and This is for The Liebster Award which I have been nominated by the awesome Yashika. 🙂 Thank you so much dear for nominating me. 🙂 Please check out her amazing blog here.

Rules :-
# Once you are nominated, make a post thanking and linking the person who nominated you.
# Include the Liebster Award sticker in the post too.
# Nominate 10 other bloggers who you feel are worthy of this award.
# Let them know they have been nominated by commenting on one of their posts. You can also nominate the person who nominated you.
# Ensure all of these bloggers have less than 200 followers.
# Answer the ten questions asked to you by the person who nominated you, and make ten questions of your own for your nominees.
Lastly, COPY these rules in the post.

My Answers to Yashika’s Questions:-

#1 Which place is your dream destination?
Ans- Ah! I have two, London and Venice. ❤

#2 What’s your opinion about politics?
Ans- I’m not “political type person” I am not sure what my political views are, I don’t know much about politics. So, I’m sorry I cannot say much about it, but yes personally I don’t like politics!

#3 Which person(s) is your primary concern? Mention the name and why?
Ans- Right now? My mother. She is my priority, I love her so much and her safety & health is my primary concern.

#4 What is the craziest thing that you have done so far?
Ans- The one I don’t remember 😉 Lol joking 😛 Well, I think none so far. You know, I am quite boring. 😛

#5 Books or movies – which one do you prefer and why?
Ans- Definitely BOOKS. I’m more of a word person than of a visual one.

#6 If you had superpowers, what would you do?
Ans- Well I don’t know, it depends what superpower I have. But I honestly I would like to help poor people and animals.

#7 Who is your best friend at WordPress?
Ans- No one. I don’t have any best friend here.

#8 Make a wish!
Ans- Done! I made it mentally 😛 I hope it’ll come true!

#9 Tell me your favourite joke!
Ans- Can’t tell one, there are so many.

#10 Describe me and my blog.
Ans- You and your blog, both are just Amazing. 🙂 ❤

My Nominations:-

Diary Away
Yashika
Izzy-grabs-life
TheOnlySup

My 10 questions for the nominees:-

1. What does blogging mean to you?
2. Your Favorite quote?
3. Your favorite cuisine?
4. What is more important and why:- Love or Money?
5. Choose one:- Facebook, Twitter or Whats app? and Why?
6. What’s your Dream Job?
7. Your dream destination?
8. Who is your favorite person on earth and why do you choose that person?
9. Who is your favorite author and your favorite book?
10. If you could change one thing about this World, what would it be?

Congratulations to all the nominees. And again thank you so much Yashika. I’m really grateful to be nominated. 🙂

newcreate.php111

Awards

The Infinity Dream Award

Untitled


Supreet nominated me for The Infinity Dream Award.
I personally haven’t heard much about it but Thank you for this one. 🙂 You can visit Supreet’s blog here. Okay so he challenged me to talk about my dreams, goals or aspirations. This is bit tough for me, cause I have so many dreams. I think, dreams, goals or aspirations give meaning to life and without any dream or goal, our life would be so dull and boring no? Each day we’ll wake up thinking what to do next? And goals or dreams are like challenges and challenges are what make life very interesting. So, dreams are very important to be happy, to keep ourselves busy or to just live the life happily. I’m a pure dreamer. I dream a lot, and I hope they’ll come true! 🙂 By the way, I’ll not share all my dreams, but only few 😉
So according to the challenge, here I am going to share some of my dreams with you. Let’s start:-

1. One of my biggest dreams is to see the WORLD, to travel around the world. I just want to visit different-different places and taste different kinds of food. I made a list of places I wanted to visit in my lifetime and I’m really hoping to visit them one day. 😉
2. I always dream of being a good writer. And one day I want to write something which will touch the hearts of many people. ❤
3. Ahan! PhD is never out of my mind 😛 I want to pursue PhD.
4. Yeah one more, I want to do something for my country, for poor or needy people. I wanna make a difference, I want to spread education so that people can know what’s good and what’s not, so that every one can live happily in peace. Especially, I want to educate poor village girls for free, because they really need it, they actually need a good education. 🙂

Okay these were my dreams I’d like to accomplish, before I die. You know, a friend of mine once told me that we are here for one reason just to fulfill our purpose/goals/dreams and when you figure out what this purpose is, we die. This is strange but quite interesting. But, if you’re happy, that’s the main thing. We are nothing if we don’t have happiness. All the other things are fake material things that we don’t necessarily need. All we need in our life is just love and happiness. So stay happy, love yourself, dream a lot and live your life! 🙂

Thanks once again to Supreet, I really enjoyed! 🙂 And one more thing, few days back Yashika also nominated me for The Liebster Award, Thank you dear 🙂 and I will answer your questions very soon, and here I would like to nominate you (Yashika) for this The Infinity Dream Award. Just tell us about your dreams, goals or aspirations in your next post?

Big Congrats ❤ ❤ ❤